Hoe werkt het?

Wij kunnen u stap voor stap helpen bij het taxeren van uw woning

Het opmaken van een taxatierapport

Wij zoeken zo spoedig mogelijk contact met diegene die ons de woning kan laten zien en maken een afspraak. Wij bevestigen de afspraak telefonisch of per e-mail en komen op de afgesproken datum langs en inspecteren de woning, nemen maten, beoordelen de woning en vragen een kopie van het eigendomsbewijs, bij appartementen de splitsingsakte en de gegevens van de VVE, milieu-informatie en eventuele verbouwingsinformatie.

Voortgang
Tijdens de opname worden er foto’s genomen van elke ruimte en de van de woning aan de buitenzijde. Bij een standaardtaxatie verzenden wij het rapport binnen 3 werkdagen na de daadwerkelijke opname naar het door u opgegeven adres. In geval van NHG of NWWI proberen wij deze 3 werkdagen aan te houden, doordat wij hierbij van een externe partij afhankelijk zijn kunnen wij dit niet garanderen, wij houden u dan wel op de hoogte van de voortgang. Wij sturen het rapport digitaal naar u toe, zodra het rapport gereed is.

U krijgt een nota voor de taxatie, u dient deze binnen 14 dagen te voldoen. Het is mogelijk de nota door de notaris te laten voldoen tegelijk met het passeren van de akte, alleen mits dit plaatsvindt binnen 1 maand na de dagtekening van het taxatierapport.

Responsive image

U kunt voor het aanvragen van een taxatie het aanvraagformulier invullen via onze website op de contact pagina. Tevens zijn wij ten alle tijden bereikbaar via e-mail, welke u kunt sturen naar info@ekkelboomtaxaties.nl of neem rechtstreeks contact met ons op via: 020 845 25 32.